StoryEditorOCM
Konavle20.ROĐENDAN MOTO KLUBA DVIJE ROTE

Rođendanski party uz Brkove i 2Rote band

Piše DV
27. studenog 2019. - 19:06
Moto klub Dvije Rote Konavle poziva sve svoje prijatelje i sve ljude dobre volje na slavljenički koncert povodom svog 20. rođendana, u subotu 7. prosinca 2019. godine u Domu kulture u Čilipima gdje će s početkom u 20 sati zasvirati neponovljivi BRKOVI i 2Rote Bend, a ulaz je svima besplatan!

MK Dvije Rote osnovan je davne 1999. godine i jedan je od najdugovječnijih moto klubova na ovim prostorima, ali i šire. Članove kluba osim velike ljubavi prema motorima veže i duboki osjećaj prijateljstva, a osim članova i prijatelja s područja Konavala i šire okolice Dubrovnika klub ima i svoju podružnicu u Mariji Bistrici.

Klub je organizator tradicionalnog blagoslova motora Dubrovačko-neretvanske županije, raznih edukativnih akcija u suradnji s Policijskom upravom Dubrovnik, Domom zdravlja Dubrovnik, Auto školom Dubrovnik i drugim institucijama, a sve u cilju što bolje edukacije mladih vozača motociklista i njihovog uključivanja u promet.

MK Dvije Rote organizira ili sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, a redovito podržava i događanja drugih organizatora kao tehnička pomoć u pripremi ili osiguranju. Posljednja u nizu na koju smo osobito ponosni je humanitarna akcija ''Zajedno za Ninu''.

Također, kao Moto Mrazovi članovi kluba svake godine obilaze dječje vrtiće i škole Konavala i Župe dubrovačke, uz prigodno sviranje, pjevanje i darove.

Na koncertu u Čilipima je dobrodošlo i staro i mlado, jedini uvjet je da se dobro zabavite i proslavite s MK Dvije Rote ovaj jubilej.
 
25. travanj 2024 09:12