Županija Konavle

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI

ČESTITKA NAČELNIKA KONAVALA Sloboda nam nije poklonjena, nego izborena

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI
Načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputio je čestitku svim stanovnicima Konavala povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

"Cijenjene Konavoke i Konavljani, stanovnici Konavala,
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja je dan posebnog pijeteta prema onima koji su nam omogućili ono što tako često i tako lako uzimamo zdravo za gotovo – našu slobodu. Ona se možda ne prodaje za svo zlato ovoga svijeta, ali to ne znači da ne trebamo svaki dan biti svjesni da nam ona nije poklonjena već izborena i da je sutra isto tako, možemo izgubiti.

Upravo stoga branitelje, hrvatske vojnike, naše hrvatsko srce i hrabrost slavite na ovaj veliki praznik i svaki sljedeći dan.
Mlade generacije moramo učiti povijesti kako nam je ne bi pisali oni koji Hrvatsku nisu htjeli vidjeti. Operacijom ”Oluja” stavili smo ”točku na i” okrutne agresije koja nas je koštala više nego što smo ikada mogli zamisliti. Ali zato smo danas jači i bolji, primjer svima kako okrenuti novi list. Upravo stoga svim žiteljima Konavala čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja."

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, načelnik općine Konavle Božo Lasić sa suradnicima položio je cvijeće i zapalio svijeće danas ispred spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franju Tuđmanu. Predstavnici Općine Konavle poslijepodne će položiti vijence i zapaliti svijeće ispred spomenika Konavoska mati u Čilipima te kod spomenika generalu Janku Bobetku na Grudi.
Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!
Konavoski komin se smijestio u ugodnom i prirodnom ambijentu malog mjesta Velji do gdje će vas dočekati ljubazno...
Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Najnovije