StoryEditorOCM
KonavleTIHA VEČERNJA ŠETNICA

Ulica Put Tihe postaje pješačka zona do 1. rujna

Piše PSD.
11. lipnja 2019. - 15:35
Ulica Put Tihe postaje pješačka zona do 1. rujna, javljaju iz Općine Konavle.
Pješačka zona u ulici Put Tihe bit će od kućnog broja 1 do kućnog broja 32. (bivša Dječja bolnica), u periodu od 15.lipnja do 1. rujna te se zabranjuje ulazak, prometovanje i parkiranje svim osobnim i teretnim vozilima u vremenu od 19:00 do 24:00 sata. Prometovanje je izuzetno dozvoljeno vozilima s posebnom dozvolom.
Promet u navedenom vremenskom razdoblju dozvoljava se vozilima od javnog interesa za stanovnike Cavtata: policijska vozila, vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila samo u slučajevima intervencije, te servisnim vozilima HEP-a, Hrvatske pošte, T-coma, Konavoskog komunalnog društva, Čistoće i zelenila, Čistoće Dubrovnik i Općine Konavle prema potrebi uz prethodno odobrenje Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretnina.
Servisna vozila HEP-a, T-com, Hrvatske pošte i ostalim tvrtkama koje obavljaju poštanske usluge izdaje se “dozvola” za prometovanje u vremenu zabrane.
Vlasnicima vozila kojima je stalno mjesto prebivalište u ulici Put Tihe, od kućnog broja 1 do kućnog broja 32, dozvoljava se prometovanje i parkiranje u navedenom vremenskom razdoblju uz prethodno ishodovanje dozvole. Dozvolu na zahtjev izdaje prometni redar uz suglasnost pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama.
Prometni redari će nadzirati provođenje ove odluke sukladno njihovim ovlastima.
20. travanj 2024 02:50