Županija Konavle

TIHA VEČERNJA ŠETNICA

Ulica Put Tihe postaje pješačka zona do 1. rujna

TIHA VEČERNJA ŠETNICA
Ulica Put Tihe postaje pješačka zona do 1. rujna, javljaju iz Općine Konavle.
Pješačka zona u ulici Put Tihe bit će od kućnog broja 1 do kućnog broja 32. (bivša Dječja bolnica), u periodu od 15.lipnja do 1. rujna te se zabranjuje ulazak, prometovanje i parkiranje svim osobnim i teretnim vozilima u vremenu od 19:00 do 24:00 sata. Prometovanje je izuzetno dozvoljeno vozilima s posebnom dozvolom.
Promet u navedenom vremenskom razdoblju dozvoljava se vozilima od javnog interesa za stanovnike Cavtata: policijska vozila, vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila samo u slučajevima intervencije, te servisnim vozilima HEP-a, Hrvatske pošte, T-coma, Konavoskog komunalnog društva, Čistoće i zelenila, Čistoće Dubrovnik i Općine Konavle prema potrebi uz prethodno odobrenje Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretnina.
Servisna vozila HEP-a, T-com, Hrvatske pošte i ostalim tvrtkama koje obavljaju poštanske usluge izdaje se “dozvola” za prometovanje u vremenu zabrane.
Vlasnicima vozila kojima je stalno mjesto prebivalište u ulici Put Tihe, od kućnog broja 1 do kućnog broja 32, dozvoljava se prometovanje i parkiranje u navedenom vremenskom razdoblju uz prethodno ishodovanje dozvole. Dozvolu na zahtjev izdaje prometni redar uz suglasnost pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama.
Prometni redari će nadzirati provođenje ove odluke sukladno njihovim ovlastima.
Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!
Konavoski komin se smijestio u ugodnom i prirodnom ambijentu malog mjesta Velji do gdje će vas dočekati ljubazno...
Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Najnovije