StoryEditorOCM
KonavleODRŽAN PRVI PLJESAK "KONAVALE IŠTU ZVIJEZDU 2019."

Pobjednice Marija Mujo, Laura Zalokar i Matea Novak

Piše DV
26. svibnja 2019. - 11:51
U Domu kulture na Grudi održan je tradicionalni Prvi pljesak "Konavle ištu zvijezdu" 2019. u organizaciji Društva Naša djeca Gruda, Osnovne škole Gruda i Cavtat.

Organizatori čestitaju svim natjecateljima, a posebno nagrađenima: Mariji Mujo za osvojeno 1. mjesto te Lauri Zalokar za osvojeno 2. Matei Novak za osvojeno 3. mjesto. Nagrada simpatičnosti otišla je u ruke Ivane Spahić.

Nimalo lak posao nije imao naš stručni žiri u sastavu članica Udruge Mame Cavtat Kristina Martinović, pobjednik ovogodišnje Konovizije Toni Mostahinić, član KUD Stjepan Radić iz Pridvorje te poznati lijeričar Ivica Karaman, konavoski DJ Luko Šapro i voditelj te zabavljač s DU TV Emerson De Souza Cruz.

Svakako treba pohvaliti te zahvaliti svestranim voditeljicama Miji Švago i Patriciji Kovačević te maestru Franu Šmanjku koji je svojim taktovima pratio konavoske male zvijezde. Nagrade su natjecateljima omogućili brojni sponzori. Vjerujemo da će o raspjevanom i veselom ozračju u kojem su uživali svi posjetitelji valjano svjedočiti i fotogalerija, autor koje je Toni Čeović.
20. travanj 2024 14:17