Županija Konavle

CAVTAĆANI DOBILI MESARA

JAKOV PRLENDA Njegova junetina vraća iz mrtvih!

CAVTAĆANI DOBILI MESARA
Prvi su mu susjedi općinari, trgovci i placari, a najčešće mušterije Cavtaćani, zaljubljenici u junetinu.

Po zanimanju je, pogađate, mesar, a po uslužnosti mu, kažu kupci, nema ravnog od Oboda sve do Prevlake. Isto je i s ponudom mesnih delicija, svježih i sušenih. Uvijek freško i provjereno domaće, ne može falit':

- Jedite Jakšino meso i živjet ćete sto godina! - dovikuje prolaznik dok pozdravlja našeg domaćina Jakova Prlendu, pravog meštra od bifteka, pilećih rasjeka, iznutrica...

Što sve popularni Jaks nudi u svojoj butizi i tko mu pomaže oko šnicela, doznajte u novom broju Dubrovačkog vjesnika!
Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Konavoski komin je otvorio svoja vrata!
Konavoski komin se smijestio u ugodnom i prirodnom ambijentu malog mjesta Velji do gdje će vas dočekati ljubazno...
Konavoski komin je otvorio svoja vrata!

Najnovije