StoryEditorOCM
KonavleU SEOSKOJ KUĆI NOVAKOVIĆ

Matija Novaković o Putu sv. Jakova u Francuskoj i Španjolskoj

Piše PSD.
25. ožujka 2019. - 15:20
Prva ovogodišnja tematska večer Agroturizma Konavle održat će se u srijedu 27. ožujka s početkom u 19:30 sati u Seoskoj kući Novaković u Čilipima.

Prezentaciju o svom iskustvu i izazovima koje donosi 800 kilometara pješačenja održat će Matija Novaković koji se proteklog ljeta uputio na „Put svetog Jakova“ kroz Francusku i Španjolsku. Nakon prezentacije potkrepljenim fotografijama s putovanja glazbeni trenutak večeri pripada ženskoj klapi Cavtajke.

Goran Mileta otkrit će nam priču o prvoj konavoskoj craft pivi, o „Gornjoj i Donjoj bandi“ koju je zajedno s Nikom Novakovićem proizveo prije godinu i pol. Svi prisutni će uz tematski zalogaj inspiriran španjolskim menu-om, u pripremi Seoske kuće Novaković, imati priliku i degustirati konavoska piva.

Tematske večeri Agroturizma Konavle prije svega su edukativno-zabavnog karaktera te se održavaju već godinama u zimskm i proljetnom periodu kako bi kroz različite aktualne teme i turističke trendove potaknule loklano stanovništvo da aktivno sudjeluje u aktivnostima Udruge i općenito društvenom životu Konavala.
20. travanj 2024 08:09