StoryEditorOCM
KonavleKONAVOSKI SE ODGOJITELJI KONTINUIRANO USAVRŠAVAJU

Završio drugi ciklus radionica za odgojitelje „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle

Piše DV Foto: DV
20. prosinca 2018. - 10:21
U Dječjem vrtiću Konavle , od 7.11. do 19.11.2018. održao se drugi po redu ciklus radionica za odgojitelje „Rastimo zajedno“ . Kroz sedam susreta i sedam tjedana, 13 odgojiteljica zajedno s voditeljicama, dodatno je „raslo“ u svojoj profesionalnoj ulozi.
 
Svrha i ciljevi programa „Rastimo zajedno“ u stručnom usavršavanju odgojitelja, međuostalim, jesu: prepoznavanje vrijednosti koje Program promiče u odnosu na dijete, roditeljstvo i partnerstvo kao i prava svakog roditelja na podršku zajednice, povećanje kvalitete suradnje i partnerstva s roditeljima te kvalitete komunikacije i rada s djecom.
 
Radionice je vodio tim od četiri educirane voditeljice: psihologinja Tena Erceg, odgojiteljica savjetnica Franica Lasić, odgojiteljica Jelena Pećar te odgojiteljica Lucija Drobac.
 
U siječnju 2019. započinje četvrti ciklus radionica za roditelje i ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje (bez obzira jesu li djeca upisana u Dječji vrtić Konavle) da se jave za sudjelovanje na e-mail psihologinje Dječjeg vrtića Konavle tena.erceg1@gmail.com.
20. travanj 2024 09:15