StoryEditorOCM
KonavleIZBORNA SKUPŠTINA

PERO MILETIĆ novi predsjednik Mladeži HDZ-a Konavle

Piše dv Foto: dv
5. studenog 2018. - 10:56
Na Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Konavle za novog predsjednika na mandat od dvije godine jednoglasno je izabran Pero Miletić iz Gabrila. Skupštini su nazočili i predsjednik Općinskog odobora Konvale Ivo Simović, potpredsjednik stranke Božo Lasić, Ivo Radonić, kao i dosadašnji predsjednik Mladeži, Mario Magud.
 
Predsjednik Ivo Simović istaknuo je ovom prilikom kako je konavoski HDZ u ovom mandatu napravio značajan iskorak kako prema mladeži tako i prema ženama u politici te dodao kako će sve buduće akcije Mladeži imati potporu kakvu zaslužuju.
 
Potpredsjednik Općinskog odobra stranke Božo Lasić napomenuo je kako on osobno, ali i članovi Općinskog vijeća iz redova HDZ-a i koalicije rade na opsežnim demografskim mjerama, a istaknuo je kako ga veseli činjenica da mladost u Konavlima ostaje ili se u njih vraća, a u puno manjem opsegu odlazi.
 
Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a Konavle Pero Miletić istaknuo je kako dvije godine nije puno vremena za rad, no jednako tako nije ni malo.
 
"Imamo taman koliko nam treba kako bi pokrenuli ono što želimo. Sa svima vama radit ću maksimalno jer na kraju krajeva sve što učinimo i bit će za Konavljane od Konavljana" rekao je Miletić.
 
Na skupštini su izabrani i članovi Općinskog odbora i to Vinka Karaman (Konavoska brda), Marija Rodić (Zvekovica), Mato Kolić (Pridvorje), Ivana Zadro (Čilipi), Božo Mortižija (Ljuta), Božo Korda (Gruda), Josip Kandić (Molunat) te Nikša Milković (Cavtat).
 
U Nadzorni odbor izabrani su Miho Đukan (Mihanići), Boris Čupić (Gruda), Ilija Saulović (Palje Brdo) te Andro Crvik (Komaji).
 
24. travanj 2024 19:34