StoryEditorOCM
KonavleIZVRSNA PROMIDŽBA

Konavle u najpoznatijem turskom turističkom časopisu

Piše d.v.
23. srpnja 2018. - 14:58

Na poziv i u organizaciji profesionalnog udruženja turističkih novinara FIJET Hrvatska, u Hrvatskoj su nedavno boravili turski novinari, ujedno vlasnici i urednici nekoliko časopisa u tiskanom i elektronskom izdanju, od koji je najpoznatiji TOURMAG. Uz potporu turističkih zajednica Grada Dubrovnika i Splita, Općine Konavle, te partnera i sponzora, tursko je izaslanstvo uz domaćicu Paulinu Peko Šalja obišao dubrovačke znamenitosti, ali i upoznao bogatu konavosku turističku ponudu.
- Moja želja bila je da naši gosti ne posjete samo Dubrovnik, već i Konavle koje će preporučiti kao odredište turskim turistima, inače visoke platežne moći. Htjela sam im objasniti kako na krajnjem jugu itekeko ima sadržaja koji nisu vezani isključivo uz povijesnu jezgru Dubrovnika - kazala je Peko Šalja o hrvatskoj turneji turskih novinara koju su kao suorganizatoriKonoba Jezuiti.
Turski magazin s reportažom o dočeku naših srebrnih nogometaša doprvaka na Trgu bana Jelačića već je dostavljen članicama Fijeta iz 32 zemlje diljem svijeta.
Tijekom boravka na dubrovačkom području, turski novinari milijunskom auditoriju predstavljaju ruralno gospodarstvo Vodopić i kompleks Kamenih dvora obitelji Mujo u Lovornom.

 

24. travanj 2024 12:01