Županija Konavle

USUSRET DJEČJEM TJEDNU

Konavoski mališani na izletima zavičajem svašta su naučili

USUSRET DJEČJEM TJEDNU

U Dječjem vrtiću Konavle tijekom cijele pedagoške godine se organiziraju razne aktivnosti koje povezuju djecu, roditelje, vrtić i zajednicu u kojoj žive. Tako su se i ususret tjednu posvećenom svoj djeci svijeta u suradnji s ravnateljicom Jadrankom Trojanović i pedagoginjom Marijom Drobac organizirala dva izleta u bližu okolicu.
Mješovita skupina iz "Marijinog doma" koja broji 36 djece od 3- 6 godina skupa sa svojim odgojiteljicama Sanjom Baletić, Marijom Mihatović, Sandrom Sturicom i Jelenom Kulišić i u pratnji roditelja posjetila je mlinicu Đivanović i stupu, prošetala Konavoskim dvorima i vidjela stado ovaca, uzgajivača Iva Vidaka u Konavoskom polju.


Starija skupina iz Dječjeg vrtića Cavtat koja broji 31 dijete od 5-6 godina u pratnji odgojiteljica Ane Dadić, Romane Miloglav i Luce Đurišić također je posjetila mlinicu, stupu i Konavoske dvore. U "Kojan koralu" su pomogli djeci popeti se na konja tate:Mladen Miletić, Pero Gluhan, Pero Ruso i Niko Vezilić, a svi praćeni budnim okom trenerice Josipe Šimić.


Dva prekrasna izleta s puno dojmova, jedan od lijepih načina uvoda u obilježavanje Dječjeg tjedna u kojemu je organizirano i provedeno još puno aktivnosti koje su uljepšale ove bogate jesenske dane u životu djece Konavala u svim objektima vrtića.

Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Najnovije

Radionica o prevenciji HIV-a

Radionica o prevenciji HIV-a
U dubrovačkom Interuniverzitetskom centru jučer je otvorena radionica o Kaskadi prevencije i liječenja HIV-a u o...
Radionica o prevenciji HIV-a