StoryEditorOCM
KonavleHSS KONAVLE

Niko Karaman podnio ostavku na stranačke dužnosti

Piše PSD.
18. svibnja 2017. - 16:51

Potpredsjenik HSS-a Konavala Niko Karaman, podnio je ostavku na svoju  stranačku dužnost.  U pismu javnosti naslovljenom Istina o HSS-u, objasnio je svoju ostavklu:

Dugo sam dvojio trebam li se izjaviti u javnosti, ali moral i ljubav prema Konavlima rekle su DA. Znam, kažu da svi smo u politici jednaki, isti. Vjerujte nismo. To govore oni koji se moraju bez pokrića sakriti iza nekoga.

Moja funkcija u HSS- u Konavle jest obnašanje dužnosti potpredsjednika stranke.
Nažalost, ili možda na njihovu sreću, ti isti prijatelji, stranačke kolege i sumještani s kojima sam izgrađivao HSS u teškim vremenima, a nadasve mojim obiteljskim, što je tražilo još više snage i odricanja danas više nisu složni. Kao potpredsjednik nemam uvid u ni u kakve aktivnosti i sastanke. Izbor kandidata za načelnika donijeli su skupljajući se po obiteljskim kućama, izbjegavajući nas nekolicinu dok smo bili na putovanjima. Jeftino se „rješavaju“ nas, svojih prijatelja i stranačkih kolega samo zato što tražimo pokriće, transparentnost i drukčije mišljenje. HSS nije više stranka čvrstih vrednota konavoskih domaćina.
Jednostavno ne znam i ne želim drugačije. Ne želim ići, kako se to u političkom žargonu kaže, u „zamrzivač“. Konavljani tako ne žive za svoj kraj. Moj život za Konavle živim i živjet ću otvoreno, svim srcem i radom za dobrobit svih.
Ovim putem se zahvaljujem mojoj obitelji što je u našim okolnostima smogla snage i odricala se za mene, a na korist ovoj stranci.
Isto tako se zahvaljujem i svim prijateljima koji su me istinski podržavali i poticali.
Hvala i mojim kolegama zbog kojih i pišem ovo priopćenje, jer sam još jači i odlučniji.
Ovim priopćenjem dajem javnosti na znanje da dajem neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika i člana odbora u općinskoj organizaciji HSS-a Konavle.
Živjeli!
Niko Karaman, vinar i enolog

19. travanj 2024 04:49