Županija Konavle

BOŽU LASIĆU POTPORA I POVJERENJE TEMELJENI NA PROGRAMU I MLADIM LJUDIMA

Nikola Dobroslavić i Branko Bačić obišli mjesto gdje će biti novi ulaz u Cavtat

BOŽU LASIĆU POTPORA I POVJERENJE TEMELJENI NA PROGRAMU I MLADIM LJUDIMA

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Konavle Božo Lasić, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije obišli su u utorak u Cavtatu radove na zgradi nove Općine i tržnice, kao i mjesto gdje će se graditi novi ulaz u Cavtat vrijedan 20 milijuna kuna.
 
Dobroslavić i Bačić ovom su prilikom iskazali potporu Božu Lasiću na predstojećim izbrima naglasivši kako su jamac povjerenja pomlađena lista za Općinsko vijeće, ali i program 'Konavle u dobrim rukama'.
 
'Došli smo porazgovarati s kandidatima za predstojeće izbore. HDZ Konavala će pobijediti i ovaj put, imamo odličnu listu i kandidate, kao i program za Konavle. Danas smo obišli i mjesto gdje će se izvoditi radovi na novom ulazu u Cavtatu, za to je danas potpisan ugovor u Županiji vrijedan 20 milijuna kuna', rekao je župan Dobroslavić.
 
'Došli smo iskazati podršku gospodinu Božu Lasiću i Ivu Radoniću kao najboljem rješenju za budućnost Konavala i juga Hrvatske. U Županijskoj organizaciji smo podržali prijedlog Općinskog odbora HDZ-a Konavala koji je išao na tragu pomlađivanja ljudi koji će voditi Konavle u ovom mandatu. Uvjereni smo da je ovo što radi predsjednik Ivo Simović, kao i program 'Konavle u dobrim rukama' kojeg je predstavio Božo Lasić kao zamjenik Općine Konavle i osoba koja je praktički vodila Općinu u posljednjih pet godina, jamstvo da će Konavljani podržati HDZ Konavle, ali i župana Nikolu Dobroslavića', istaknuo je pak Bačić.
 
Njihov domaćin, Božo Lasić naglasio je kako nema nikave sumnje u pobjedu i osvajanje 'glatke većine', a pogtovo je izrazio zadovoljstvo današnjim potpisivanjem 20 milijuna kuna teškog ugovora za ulaz u Cavtat. Najavio je i kako je riva u Cavtatu pred dobivanjem građevinske dozvole.
 
'Radujem se ovoj podršci tim više što smo danas nazočili jednoj velikoj stvari za Konavle i Cavtat, a to je potpisivanje ugovora vrijednog 20 milijuna kuna za radove na ulasku u Cavtat s magistrale. Hvala Bogu dragome da se to počinje rješavati. Danas se nalazimo na rivi u Cavtatu i ako Bog da i ovdje će u dogledno vijreme početi radovi. Danas sam obaviješten da smo pred dobivanjem građevinske dozvole. To su sve projeti ostvareni u suradnji sa Županijom, riječ je o jednoj izvanrednoj suradnji, a predstoji nam i niz drugih velikih projekata za koje imamo podršku na županijskoj razini. Kako oni stariji koji su mi mahom dali podršku, ali i ova sila mladih koja je uz mene, uz nas...To je jamac za pobjedu na izborima 21. svibnja', zaključio je Lasić.
 

Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Najnovije