Županija Konavle

100 žena na Sniježnici

POZIV ZAINTERESIRANIMA HPD Sniježnica organizira uspon na najviši županijski vrh

100 žena na Sniježnici

Povodom Međunarodnog dana žena HPD Sniježnica i ove godine organizira uspon na najviši županijski vrh, vrh Sv. Ilija na planini Sniježnici iznad Konavala. Sve započinje okupljanjem zainteresiranih u subotu 11. ožujka u 08:40 sati u mjestu Kuna Konavoska. Sam uspon kreće u 9 sati. Predviđeno je grupno fotografiranje, popis sudionica za uspomenu, planinarski domjenak pri povratku kao i izležavanje na jednoj od livada. Do vrha (1234 metara nadmorske visine) ima oko 2 sata hodanja po kamenoj stazi iz doba austrougarske. Sudionike uspona vodit će i osiguravati službeni vodiči HPD Sniježnice i pripadnici Gorske službe spašavanja.

Potrebno je ponijeti prikladnu opremu, obuću/odjeću kao i dovoljne količine vode/hrane. Uspon je na vlastitu odgovornost. Cijeli izlet/program završava u popodnevnim satima prije mraka. Bilo bi poželjno najaviti dolazak na Facebook stranicu: HPD SNIJEŽNICA ili na web adresu [email protected]  .  

Na navedenim Facebook stranicama ima i više informacija o samom usponu. Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju. Nema nas đe ne dođemo, poručuju iz "Sniježnice". 

Naslovnica Konavle

Najčitanije

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Snijeg u Konavlima i na Pelješcu
Iako u gradu pada kiša, konavoska brda su se zabijelila, a snijeg je pao i na Kuni na Pelješcu. Zabijelila su se...
Snijeg u Konavlima i na Pelješcu

Najnovije