StoryEditorOCM
KonavlePOTPISAN SPORAZUM

POČINJU RADOVI Cavtat dobiva novi poslovni centar i tržnicu

Piše DV
17. studenog 2016. - 21:47

U prostorijama Općine Konavle danas su predstavnici Čistoće i zelenila Konavle d.d. i Tromonta d.o.o. iz Splita potpisali su danas ugovor o izvođenju radova na poslovnom centru u Cavtatu u sklopu kojeg će biti prostorije Općine Konavle, te niz prostora poslovne namjene, uključujući i novu tržnicu. Općina Konavle mora iseliti iz Ville Banac koja je vraćena vlasnicima.

Potpis na ugovor stavili su prokurist Čistoće i zelenila Konavle Marko Glavić i predsjednik uprave Tromonta Ivan Parčina, a ugovorom o izvođenju radova na uklanjanju postojeće građevine poslovne namjene i građenju građevine poslovno-trgovačke namjene precizirani su rokovi i obveze.

Vrijednost  radova iznosi 13.538.158,81 kuna, dok su rokovi izvedbe 18 mjeseci od početka radova. Radovi na novom poslovnom centru bi trebali započeti početkom prosinca.

Priprema projekta trajala je četiri godine, od izrade projektne dokumentacije do dobivanja građevinske dozvole. Općinari su kod pripreme projekta surađivali i s OTP bankom koja će u sklopu projekta također preseliti poslovnicu.
 

19. travanj 2024 02:07