StoryEditorOCM
DubrovnikUNAPRIJEĐENA APLIKACIJA 'DUBROVNIK SMART PARKING'

VIDEO Za produživanje povlaštene parkirne karte više ne morate ići u Sanitat

Piše Foto: GD
28. siječnja 2020. - 15:21
Nakon šest mjeseci od implementacije cjelokupnog Smart parking projekta u našem gradu, aplikacija Dubrovnik Smart Parking dobila je prvu veliku nadogradnju.


Od danas je svim korisnicima dostupna mogućnost produljenja povlaštene mjesečne parkirne karte.

- Ovom nadogradnjom napravili smo veliku olakšicu svim vozačima koji su mjesečni pretplatnici, to jest koriste povlaštenu parkirnu kartu. Svi oni od danas je jednostavno mogu produžiti putem mobilne aplikacije, a oni koji je tek odluče kupiti morat će samo jedan put doći u naš ured sa svim potrebnim dokumentima. Naš je cilj da aplikacija i cjelokupni Smart parking projekt što više olakša korištenje dijela naših usluga koje se odnose na naplatu parkinga te olakša samo pronalaženje slobodnog mjesta - izjavio je direktor Sanitata Tomislav Tabak.

Do sada je aplikaciju preuzelo oko 5.000 korisnika, a ta brojka raste iz dana u dan.

Podsjetimo da je ovim projektom Dubrovnik postao vodeći grad u svijetu po primjeni Smart parking projekata i to na najnovijoj senzorskoj mreži i tehnologiji. Pokriva najveći broj parkirnih mjesta pod naplatom te je i svojim opsegom zaokružio cjelinu - od fizičkih parkirnih mjesta, uličnih table s slobodnim parkirnim mjestima do same aplikacije putem koje će građani i turisti moći lakše do parkinga, ali i jednostavnije kupovati parkirališne karte.

Ovo je prva u nizu nadogradnji u sklopu projekta, a cilj i želja je u potpunosti pratiti sve promjene, trendove i zahtjeve koji će se pojaviti a time olakšati svakodnevni život našim građanima i posjetiteljima.

Ako još niste preuzeli svoju Dubrovnik Smart Parking aplikaciju možete to napraviti putem sljedećih linkova za Android i za IOS
ili putem QR kodova.





 
24. travanj 2024 18:48