StoryEditorOCM
DubrovnikPRIVREMENA REGULACIJA PROMETA SAMO NA DIJELU CESTE UZ ROBNU KUĆU MINČETA

'Vozit će se kuda se vozilo jer cesta neće biti zatvorena'

Piše Dube Marjanović Ladašić
23. siječnja 2020. - 11:45
Zbog izvođenja radova izgradnje kolektora oborinske odvodnje na spojnoj cesti Ulica Nikole Tesle – Ulica dr. Ante Starčevića na potezu od zgrade Grawea do robne kuće Minčeta uvodi se se privremena regulacija prometa od danas, četvrtka, 23. siječnja do petka, 7. veljače 2020. godine, obavijestili su iz Grada.
- U tom periodu zauzet će se dio sjevernog prometnog traka uz izvedbu dva poprečna prekopa, te će se postaviti privremena prometna regulacija. Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode postavljenoj privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje u svim segmentima koje ovo gradilište zahtijeva - javljaju iz Grada.
No, jutros do 9 sati privremena regulacija prometa na ovom potezu još nije krenula, pa smo kontaktirali glasnogovorničku službu gradske uprave, s pitanjem kada će se ona uspostaviti da bi vozači znali kuda voziti.
Evo odgovora iz Grada Dubrovnika:
- Obavještavamo Vas da su radovi počeli, no u ovom trenutku, s obzirom da se radi na dijelu nogostupa, nema potrebe za zauzimanjem ceste, pa prema tome ni za postavljenjem privremene prometne signalizacije. Cesta će se zauzimati ovisno o dinamici radova i sukladno tome postavljati i prometna signalizacija - rekli su iz Grada.
- Vezano za Vašu opasku kako čekate odgovor iz glasnogovorničke službe kako bi vozači znali kuda mogu voziti, obavještavam Vas da građani mogu voziti onuda kuda su vozili i do sada jer cesta neće biti zatvorena. Već će, kao što i stoji u poslanom priopćenju, biti zauzet dio prometnog traka. Kao što vam je poznato, na ovom dijelu prometnice raspoloživa su dva prometna traka, od kojih će jedan povremeno biti zauzet, ovisno o dinamici radova, i to će biti propisno označeno. Radi se o dijelu ceste uz Robnu kuću Minčeta, od spoja s Ulicom Nikole Tesle do ulaza u garažu zgrade ‘Grawe’. Dakle, napominjem da ovaj dio ceste neće biti stalno zauzet, već povremeno, ovisno o dinamici radova i samo onda kada to zbog radova bude potrebno - naglasili su.
 
20. travanj 2024 12:21