StoryEditorOCM
DubrovnikINVESTICIJA OD 283 TISUĆE KUNA

Obnovljen sportski teren na Gromači

Piše Foto: GD
21. siječnja 2020. - 14:14
Završeni su radovi na obnovi sportskog terena na Gromači. Radovi su obuhvatili sanaciju 100 kvadratnih metara asfalta koji je bio u lošem stanju. Novouređeno igralište sada je polivalentno jer su, na zahtjev mještana, ocrtane linije i za tenis. Ponovno su iscrtane i linije za mali nogomet i košarku.

Dvije košarkaške konstrukcije s tablama i obručima te dva malonogometna gola su popravljeni, dok su betonske tribine obnovljene i osvježene novim slojem boje. Obojena je i ogradna konstrukcija, a staro žičano pletivo koje okružuje teren zamijenjeno je novim. Ulazna klizna vrata su popravljena, a na ogradu su postavljena i dvoja manja.

Investiciju vrijednu 283.344,38 kuna s PDV-om izveo je ugovorni izvođač tvrtka Tehnogradnja d.o.o., sukladno planu održavanja dječjih igrališta i sportskih terena u Gradu Dubrovniku. Nakon uređenja dječjeg igrališta na Gromači u 2019., mještani su dobili još jedan kvalitetan sadržaj za djecu, mlade, ali i za sve generacije.

Grad Dubrovnik i u 2020. nastavlja ulaganja u dječja i sportska igrališta, a u ovogodišnjem proračunu za tu namjenu osigurano je približno šest milijuna kuna.
19. travanj 2024 00:36