StoryEditorOCM
DubrovnikHOSPITALITY AND TOURISM ACADEMY

PROFESIONALNO USAVRŠAVANJE TURISTIČKIH ZAPOSLENIKA Proširite svoja znanja i postanite konkurentni na tržištu rada

Piše PSD.
21. siječnja 2020. - 19:24
Prateći trendove zabrinjavajućeg nedostatka radne snage u turizmu posljenjih nekoliko godina, a posebno uzimajući u obzir da se radi o strateškoj gospodarskoj grani Republike Hrvatske, te prateći trendove zapošljavanja domaćih i stranih radnika, mi u Radix International-u smatramo da je educiranje i usavršavanje radnika od presudne važnosti za pružanje što kvalitetnije usluge.

Edukacijom kako stalnih, tako i sezonskih radnika, ulažete u kvalitetu usluga, čime svojoj tvrtki strukturirate dugoročnu stabilnost, prepoznatljivost i prisutnost na tržištu.

U suradnji s visoko obrazovanim i stručnim timom suradnika sa dugogodišnjim iskustvom u turističkoj industriji, Radix International vam predstavlja Hospitality and Tourism Academy (HTA) koja se sastoji od tri edukacijska programa.

Program A: Vještine turističkog djelatnika,
program B: strani jezik u struci, i
program C: poslovni bonton.

Cilj akademije je usavršavanje turističkih djelatnika koji svoju karijeru planiraju dalje razvijati u turizmu.

Naš tim čine stručni suradnici s dugogodišnjim iskustvom u području razvojnih projekata. Sudjelujemo u mnogim razvojnim projektima i programima diljem Europe i Afrike. Neki od naših najuspješnijih projekata doprinjeli su boljem razvitku turističkih destinacija, strateškom planiranju turističke ponude, te poboljšanju uvjeta života lokalnih zajednica.

Tri su odjela u okviru tvrtke: odjel za razvojne projekte, odjel za profesionalno usavršavanje turističkih djelatnika (Hospitality & Tourism Academy), te odjel poslovne psihologije gdje se poslodavci mogu savjetovati oko profesionalne selekcije kandidata za što bolji odabir svojih budućih zaposlenika.

Ako ste kandidat koji želi nastaviti raditi na svome osobnom razvoju te stjecati znanja i vještine iz raznih područja ali niste sigurni na što se usmjeriti, nudi vam se psihološka procjena potencijala, te plan nadogradnje za daljni osobni razvoj.

Program A: VJEŠTINE TURISTIČKOG DJELATNIKA
4 modula - 3 TJEDNA - 27 sati

Polaznici stječu kompetencije i znanja te ovladavaju vještinama u području poslovne komunikacije, specifičnostima kulturne baštine vezano za prostorni identitet kraja, povijesti mjesta i lokaliteta, kulturnim trendovima i ponašanju potrošača, te vježbama u praksi ovisno o radnom mjestu za koje se želi specijalizirati (npr. turistička agencija, ugostiteljski objekti, posao profesionalnog vozača i transfera, itd.).

Program B: STRANI JEZICI U STRUCI
1 modul - 3 TJEDNA - 18 sati

Riječ je o usavršavanju već postojećeg znanja stranog jezika, ovisno o odabiru polaznika (engleski, francuski, talijanski, španjolski, njemački) ciljano za radno mjesto koje obnaša ili planira obnašati (npr. agencijski djelatnik, ugostitelj, vozač, recepcioner, itd).
Program C: POSLOVNI BONTON

1 modul - 1 TJEDAN - 8 sati

Sastoji se od učenja sastavljanja životopisa, popratog pisma, poslovne korespondencije i profesionalnog predstavljanja.
Nadalje, u sklopu programa nude se psihološka testiranja i procjene kandidata u svrhu selekcije kandidata za radno mjesto, te je namjenjeno poslodavcima u procesu zapošljavanja novih djelatnika.

Ako ste kandidat koji želi nastaviti raditi na svome osobnom razvoju te stjecati znanja i vještine iz raznih područja ali niste sigurni na što se usmjeriti, nudi vam se psihološka procjena potencijala, te plan nadogradnje za daljni osobni razvoj.

DODATNE INFORMACIJE

Polaznicima koji žele pohađati više od jednog programa odobravamo popuste ovisno o broju programa, raspoloživosti i broju prijavljenih kandidata.

Pravnim osobama odobravamo popust ovisno o broju prijavljenih kandidata.

Rok prijave je 2 tjedna prije početka programa.

Polaznici imaju priliku sudjelovati u psihološkoj procjeni edukativnih potreba, te izradi strategijskog plana u svrhu poboljšanja profesionalnih kompetencija i razvoja.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:
+385 99 565 7632

info@radixtourism.com
www.radixtourism.com
19. travanj 2024 04:08