StoryEditorOCM
DubrovnikUSKO GRLO KOD ŠEHEREZADE

SAMO POLAKO, BEZ NERVOZE Zagradili ulicu, djeca zakasnila u školu

Piše DV
foto: Čitateljica
9. siječnja 2020. - 11:40
Kako je moguće zatvoriti jednosmjernu ulicu pa i na pet minuta bez prethodne najave, zapitala se naša čitateljica kada je jutros pokušavala proći ulicom Vlaha Bukovca.

Radnici koji rade na Šeherezadi iz grupacije Jadranskih luksuznih hotela, kako nam je poprilično uznemirena ispričala ova stanovnica Svetog Jakova, zagradili su ionako usku dvosmjernu ulicu (koja je po svom izgledu više nalik jednosmjernoj), kamionima i građevinskim materijalom i ostavili dovoljno mjesta da se može proći eventualno biciklom.


- Djeca moraju u školu, ljudi idu na posao, kako nekome može pasti na pamet u osam manje kvarat zatvoriti jedini izlaz iz Svetog Jakova. Da nas je netko obavijestio o tome ranije, onda bi stanovnici znali da se trebaju ranije uputiti. Što da je trebala proći Hitna? Još me više zasmetalo od toga da su mi djeca zakasnila u školu je odnos radnika. Njih petero, iako sam ih ljubazno zamolila da netko pomakne kamion s desne strane kako bi mogla proći, nisu se niti potrudili barem pokušati. Komentarom 'gospođo, samo polako, bez nervoze' dok meni dijete plače u autu, kupili su sebi vrijeme dok nisu obavili posao koji su trebali – kazala nam je čitateljica.
20. travanj 2024 16:08