StoryEditorOCM
DubrovnikOD 11 SATI

Dođite na humanitarni Torta party, zasladite se i pjevajte s Domenicom

Piše PSD.
14. prosinca 2019. - 10:11
Danas od 11 sati na Stradunu će se održati tradicionalni, humanitarni Torta party na kojem ove godine nastupa popularna Domenica, a sve u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika. Cijena bona je 15 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih Opće bolnice Dubrovnik.
Kao i prethodne godine, Turistička zajednica grada Dubrovnika ističe važnost zaštite okoliša i održivog korištenja prirodnih resursa te će se koristit isključivo tanjuri I pribor za jelo od ekološki prihvatljivih i biorazgradivih materijala.
Također, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, u sklopu programa Subotnje jutro u Gradu, održat će se i besplatno turističko razgledavanje Grada na engleskom jeziku s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, uz nastup Folklornog ansambla Linđo u 11:30 sati ispred crkve sv. Vlaha. Festivalski vikend pred nama obilježit će koncerti, radionice za najmlađe, i Božićna placa u Lazaretima.
U Stanici Sjeverni pol u 15 sati Tintilinići Dubrovnik, organiziraju Edukativno-kreativne igre.
Večeras će se ispred Dubrovačke katedrale upaliti treća adventska svijeća. Molitveni dio predvodit će župa sv. Mihajla iz Lapada, a treću svijeću na adventskom vijencu upalit će zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, nakon čega slijedi druženje uz prikle i čaj. Večeras će na Stradunu zapjevati Zlatan Stipišić Gibonni.
23. travanj 2024 08:18