StoryEditorOCM
DubrovnikSNIMLJENO ISPRED DVORA

HEJ LJEPOTICE, MOJA PRIJATELJICE Dubrovkinje u znak podrške Severini objavile video s jasnom porukom – vratite majci dijete!

Piše PSD.
29. studenog 2019. - 15:08
Nakon što je presudom i privremenom mjerom Općinskog građanskog suda u Zagrebu pjevačica Severina Kojić 7,5 godišnje dijete, koje živi sa srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem, morala predati ocu s kojim će dijete od sada živjeti, reakcije na sudsku odluku ne jenjavaju.

Mnogi slavni iz regije preko društvenih mreža dali su hrvatskoj zvijezdi podršku, ali ne stišava se i podrška 'običnih' građana. Najnovija stigla je iz Dubrovnika u kojemu je pjevačica krajem 90-tih snimila spot za svoju megapopularnu pjesmu ”Prijateljice”.

Tako se na Facebooku pojavio video snimljen na istom mjestu gdje je Severina svojedobno snimala spot za svoj hit - ispred Kneževa dvora. Poruka videa je jasna: ”Vratite majci dijete! #prijateljice #majke”

Autorice videa su Dubrovkinje Nikolina i Martina, a kako ističu, upravo su Knežev dvor odabrali zbog simbolike i povezanosti sa Severininom pjesmom "Prijateljice".

- Gdje su jutros sve te rode i kokoši?! One kojima ove prve djecu donose i one kojima je to po Duhu svetome. Gdje su?! Jedna mater ih traži..., samo su neke od poruka iz videa.

17. travanj 2024 22:07