StoryEditorOCM
DubrovnikUSTRAJU U SVOJIM ZAHTJEVIMA

GRUŠKA ŠKOLA VEĆ NAJAVILA Štrajk se nastavlja do daljnjega

Piše SR
19. studenog 2019. - 11:12
Osnovna škola Ivana Gundulića u Dubrovniku već je jutros objavila obavijest učenicima i roditeljima da se od danas, 19. studenoga, štrajk nastavlja do daljnjega te u školi neće biti nastave.

Škola će, napominje, raditi pa roditelji i skrbnici, koji imaju potrebu, mogu svoju djecu ostaviti u školi na čuvanju. "Molimo sve roditelje i učenike naše škole za razumijevanje te vas pozivamo da pratite web stranice naše škole na kojima ćemo vas redovno izvještavati o daljnjim aktivnostima", stoji na službenoj stranici gruške škole.

Najavljujući današnji štrajk, gruška škola jučer je objavila kako će nastava biti održana u Područnoj školi Koločep te u PŠ Luka Šipanska za učenike od 5. do 8. razreda. Za učenike od 1. do 4. razreda, na Šipanu nema nastave.

U Zagrebu je u tijeku konferencija za novinare Sindikata hrvatskih učitelja i Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, koji će izvijestiti o štrajku koji od danas traje u svim školama u zemlji, kako su najavili, do ispunjenja zahtjeva.
20. travanj 2024 07:42