StoryEditorOCM
DubrovnikADVENT U ALH

Jadranski luksuzni hoteli nude bogat advenski program u Excelsioru i Kompasu

Piše Foto: arhiva
18. studenog 2019. - 11:42
Jadranski luksuzni hoteli drugu godinu zaredom predstavljaju zimski program događanja u svojim hotelima koji su otvoreni čitavu godinu – Hotelu Excelsior i Hotelu Kompas.

Nadomak Grada i već omiljenog Dubrovačkog zimskog festivala, Hotel Excelsior Dubrovnik pravo je mjesto za zimske večeri s pogledom na osvijetljene zidine, dok Hotel Kompas nudi opuštenu prazničnu atmosferu uz prigodne glazbene večeri u Uvali Lapad.

‘Advent u ALH’ započinje 1. prosinca - trajat će sve do 6. siječnja 2020. g., a program koji je namijenjen Dubrovčanima i njihovim posjetiteljima obilovat će koncertima, prigodnim gastronomskim delicijama i blagdanskom ponudom s neizostavnom proslavom Nove godine.

Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete 1. prosinca, a nastavlja se svake večeri glazbom uživo na Abakus Piano baru i grijanoj terasi s koje se pruža najljepši pogled na Stari Grad. Hotel Excelsior će za ovu prigodu pripremiti bogat izbor tradicionalnih dubrovačkih slastica i blagdansku listu koktela, koji će se, uz redovnu ponudu hrane i pića svaki dan od 16 do 20 sati nuditi uz 30% popusta. Hotel Kompas nudit će glazbene večeri četvrtkom i subotom s početkom u 18 sati u živopisnom baru Zenith na gornjem katu hotela s popustom od 20% svaki dan od 16 do 20 sati na cjelokupnu prigodnu ponudu hrane i pića u barovima Zenith Bar i Sphere Lounge.

Osim svakodnevnih blagdanskih događanja, u Hotelu Excelsior održat će se i koncerti otvoreni za javnost. Prvi će se koncert održati 4. prosinca kada će nastupiti Marko Tolja, 11. prosinca gostuju Zoran Predin & Matija Dedić, a 18. prosinca prvi put u Excelsioru nastupit će glazbena diva Radojka Šverko.

Vrhunac programa bit će organizirana proslava novogodišnje noći uz DJ party, otvoreni premium bar i snack buffet na Abakus Piano baru te ponoćni šampanjac uz novogodišnji vatromet s pogledom na povijesnu jezgru.

Ovog adventa, naši hoteli zasjat će u punom duhu božićnih blagdana. Proslavite čarobne dane adventa u blagdanskom okruženju legendarnog Hotela Excelsior ili jedinstvenog Hotela Kompas, te uz bogat zimski program uživajte u druženju uz brojne glazbene goste i prigodnu ponudu pića i tradicionalnih slastica.
19. travanj 2024 22:43