StoryEditorOCM
DubrovnikPLJUŠTALE ČESTITKE KOLEGA I SURADNIKA, DODIJELJENE ZAHVALNICE "LJUDIMA NAZBILJ"

FOTO Proslava 12. rođendana portala dubrovniknet.hr i internetske televizije Dubrovniktv.net

Piše DV
Foto: Branka Mumalo/HANZA
15. studenog 2019. - 21:10
Internetski portal dubrovniknet.hr i internetska televizija Dubrovniktv.net slave 12. rođendan. U ljetnikovcu Kaboga pljuštale su čestitke kolega i suradnika ali su se i ove godine dodijelile zahvalnice 'Ljudima nazbilj' mladima Grada koji su život odlučili živjeti drugačije, pridonositi društvu na posebne načine i u središtu svega im je prvo i najvažnije - Grad.

Slavlje Dubrovnikneta nastavit će se i kroz cijeli studeni i prosinac raznim projektima. Vlasnik i idejni pokretač platforme Mateo Rilović, glavna urednica Lidija Crnčević, izvršna urednica Katarina Fiorovic i snimatelj Dado Belin nepromijenjena je ekipa od samih početaka, oko koje su uspjesno 'kružili' brojni kolege učeći od iskusnih, a mi kolegama zelimo jos puno, puno sretnih obljetnica i uspješnih godina!

Motivacijski govor preko ekrana održao je i g. Ivo Felner iz zaklade Caboga Stiftung. "Znam da bih ja trebao održati motivacijski govor ali vi ste to učinili meni. Važno je znati što i kako hoćete i kad dođe sansa, koja je na mnogim jezicima ženskog roda, uhvatiti je i držati se svog cilja. Ne znam poznajete li se vi prisutni ali preporučujem da se upoznate obogatite jedni druge i imate uspješniji i ljepši život.
18. travanj 2024 12:13