StoryEditorOCM

Besplatna radionica "Digitalni marketing"

Piše PSD.
5. studenog 2019. - 12:55
Digitalni marketing tema je o kojoj mnogi pričaju, malo manje njih to razumije, a vrlo malo ljudi se time bavi. Iz tog razloga smo za Vas u okviru Startup akademije organizirali radionicu "Digitalni marketing" koja će polaznicima približiti najnovija saznanja u području internet marketinga na razumljiv, upotrebljiv i zabavan način. Radionica će se održati u subotu, 9. studeni 2019. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), s početkom u 10:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Program radionice je koncipiran tako da se radi na upoznavanju načina rada digitalnog marketing uz teoretske zadatke i praktične primjere, s tim da bi naglasak bio na praktičnim primjerima.

Teme koje će se obrađivati na seminaru su:
  • Digitalni marketing
    Marketing vs digitalni maketing
    Prednosti digitalnog marketinga
    Trendovi u digitalnom marketingu
    Konverzija
    Online plaćanje
    Google alati
    Google oglašavanje (Adwords)
    Case study (praktični primjer 1)
    Facebook oglašavanje
    Instagram oglašavanje
    Ostale socijalne mreže
    Kreiranje statregije
    Case study (praktični primjer 2)
Polaznici ove radionice bi na kraju trebali poznavati na koji način funkcionira digitalni marketing, uspostavljanje online načina plaćanja, google biznis računa, facebook oglašavanja, instagram oglašavanja, kako da osmisle vlastitu strategiju itd. Ova radionica je ujedno uvod u radionice “Google Adwords” i “Facebook & Instagram” koje će se održati u studenom.
24. travanj 2024 22:04