StoryEditorOCM
DubrovnikPREDSJEDNIK DUBROVAČKOG GRADSKOG VIJEĆA OŠTRO O PORUKAMA IZ TREBINJA NA DAN KADA JE KRENUO NAPAD NA GRAD

Marko Potrebica : Ovo je sramota u Trebinju, nastavak krivotvorenja povijesti!

Piše Marko Potrebica/ Facebook
1. listopada 2019. - 19:50
Povodom današnjeg otvaranja kapele u Trebinju u spomen za 285 poginulih pripadnika Trebinjske  brigade tijekom napada na Dubrovnik o kojem na portalu  trebinjelive.info piše kako je "danas u Trebinju obilježeno 28 godina od početka ratnih dejstava na području našeg grada, kao jednog od najtežih i najtužnijih ratnih dana, kada su granate hrvatskih paravojnih jedinica ubile 19 pripadnika Jugoslovenske narodne armije", predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, Marko Potrebica, na svom Facebook profilu komentirao je navode okupljenih među kojima i trebinjskog gradonačelnika Mirka Ćurića. 

 "SRAMOTA U TREBINJU - nastavak krivotvorenja povijesti, ističe Potrebica  te dodaje: "I onda neka me netko pita zašto nisam (nismo) za suradnju sa vlastima grada Trebinja te zašto ne idem i neću ići u Trebinje dokle se ne promjeni njihova službena politika.

P.S. Planirao sam drugačiji post na današnji dan u slavu naših branitelja i spomen na žrtve i razaranja u Gradu, ali ovo krivotvorenje povijesti radi budućnosti ne smije proći bez osude i brzog odgovora", napisao je Potrebica na svom Facebook profilu.
25. travanj 2024 10:31