StoryEditorOCM
DubrovnikNAJAVLJENA MOGUĆNOST SURADNJE I IDUĆE SEZONE

ZET-ovi vozači na prijemu kod gradonačelnika

Piše DV
30. rujna 2019. - 18:13
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas u gradskoj vijećnici dvanaest vozača zagrebačkog prijevoznika ZET koji su od 1. kolovoza privremeno radili u JGP Libertas kao ispomoć tijekom sezone.
 
Zbog odsutnosti većeg broja vozača, u ljetnoj sezoni je došlo do problema u radu javnog gradskog prijevoza, zbog čega čega su neke gradske linije ukinute vikendom i blagdanima. Zbog toga je gradonačelnik Franković s Gradom Dubrovnikom i ZET-om dogovorio privremeni prelazak njihovih vozača u Dubrovnik na razdoblje od dva mjeseca, nakon čega je vozni red normaliziran.
 
- Zahvaljujem Vam što ste se odazvali našem pozivu, bili ste nam prijeko potrebni i bez vas ne bismo uspjeli. Odlično ste naučili naše ulice, a dobio sam i brojne pohvale od naših građana na vaš račun. – rekao je gradonačelnik Franković. Najavio je i mogućnost nastavka ove suradnje, s obzirom na to da Libertas od sljedeće sezone preuzima shuttle prijevoz gostiju s kruzera niskopodnim autobusima od gruške luke do stare gradske jezgre i obratno.
 
Vozači su zahvalili gradonačelniku Frankoviću i direktoru JGP Libertas Anti Vojvodiću, izrazivši zadovoljstvo iskustvom rada u Gradu Dubrovniku, ali i smještajem u dormitoriju obnovljenog Državnog arhiva u Dubrovniku i hranom koja im je bila osigurana u Hotelu Gruž.
 
19. travanj 2024 05:04