StoryEditorOCM
DubrovnikOBAVIJEST

KORA organizira besplatnu edukaciju za turističke vodiče i voditelje turističkih poslovnica/agencija

Piše PSD.
16. rujna 2019. - 17:24
Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o., partner na projektu Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija, objavila je javni poziv kandidatima za sudjelovanje u besplatnoj edukaciji za turističke vodiče i voditelje turističkih poslovnica/agencija u Dubrovniku.

Prijaviti se mogu punoljetne osobe s najmanje srednjom stručnom spremom i boravištem/prebivalištem na području grada Dubrovnika, Dubrovačkog primorja iliotoka Korčule.

Edukacija će se provoditi u obliku seminara i vježbi u organizaciji Visoke škole za menadžment i dizajn Aspira,a sastoji se od općeg i posebnog dijela posvećenog Dubrovačko-neretvanskoj županiji.Bit ćeorganizirana u gradu Dubrovniku i to za turističke vodiče četiri tjedna, a za voditelje poslovnica dva tjedna, u popodnevnim i večernjim satima.

Detalji poziva objavljeni su na stranicama Kora d.o.o. (https://kora.hr/hr/) te na web stranici Grada Korčule (http://www.korcula.hr/). Krajnji rok za prijavu i dostavljanje potrebne dokumentacije je 20. rujna 2019. godine u 15 sati.

Troškovi edukacije za odabrane kandidate financirat će se iz projektnih aktivnosti projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija.S odabranim kandidatima koji uspješno završe opći i posebni dio edukacije partner na projektu Kora d.o.o. potpisat će ugovor o reguliranju uzajamnih prava i obaveza.

Cilj projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija je stvaranje i promocija kulturne i etnografske ponude Dubrovačko-neretvanske županije pod zajedničkim nazivom „Putevima prošlosti“. U sklopu projekta označene su pješačke staze Austrijski put i četiri tematske staze Babino polje, a uređuju se Zavičajna kuća Dubrovačko primorje, Gradski muzej Korčula smješten u palači Ismaeli-Gabrielis i Muzej zlata i srebra Smokvica.

Ukupna vrijednost projekta je 33.872.704,57kuna, od čega su bespovratna sredstva 27.748.345,48 kuna. Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se kroz Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.
19. travanj 2024 19:26