StoryEditorOCM
DubrovnikNEUGODNO IZNENAĐENJE

Vožnja taksijem od Montovjerne do Zračne luke 537 kuna

Piše PSD.
13. kolovoza 2019. - 15:00
Nakon što nam je čitateljica (podatci poznati redakciji) koja je za vožnju od Ulice Gabra Rajčevića 11 do Močića u subotu 10. kolovoza platila 537.60 kuna dostavila račun, slijedom tako neobično visoke cijene pitali smo tvrtku Urban ride 303 za komentar:

- Tvrtka Urban ride 303 j.d.o.o koristi najmoderniju aplikaciju za naručivanje autotaksi usluga sukladno Zakonu o prijevozu u cestovnom
prometu, a iz koje je putniku unaprijed vidljiva maksimalna cijena i ruta. Dakle, prije samog početka vožnje, putnici vide maksimalnu cijenu te mogu odabrati s kime će se voziti. Svim našim korisnicima koji plaćaju Mastercard karticom iz aplikacije ponedjeljkom i utorkom odobravamo popuste u visini od 50 posto, a ostalim danima korisnici ostvaruju popust od 10 posto za plaćanja Mastercard karticom iz aplikacije te 10 posto za beskontaktna plaćanja Mastercard karticom i Maestro karticom u vozilima svakog dana. Ukoliko ste član našega programa lojalnosti ostvarujete dodatne brojne pogodnosti i popuste. Što se objavljenog računa tiče, istaknuli bismo kako zbog jako velikih gužvi u tijeku turističke sezone, trajanje vožnje do Zračne luke vrlo često traje i preko sat vremena, a naš sustav sukladno mogućnostima koje su propisane Zakonom o prijevozu računa i vrijeme provedeno u vozilu, a na kraju vožnje putnik može ocijeniti vozača i uslugu. Sve navedeno vodi do transparentnog poslovanja sukladno zakonom propisanim uvjetima, istaknuli su.

Međutim, valja reći kako je iz računa vidljivo da je vožnja trajala manje od jednog sata, točnije 47 minuta - zajedno s vremenom potrebnim za izdavanje računa.
20. travanj 2024 08:19