Županija Dubrovnik

LJETNE MANIFESTACIJE

Subrenum na Lopudu, Šufit na Koločepu, Ragusavecchia u Zatonu...

LJETNE MANIFESTACIJE
Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih ljetnih manifestacija na Elafitima i u turističkim mjestima. Za ovaj tjedan najavljuju sljedeća glazbeno zabavna događanja:
U srijedu, 14. kolovoza na otoku Lopudu, na platou luke u 21 sat, mještane i njihove goste će zabaviti klapa Subrenum, a potom grupa Valetudo; u četvrtak, 15. kolovoza nastavljaju se Večeri uz gitaru, na Porporeli od 21 do 23 sata, uz akademskog glazbenika Pera Škobelja.
Na otoku Lopudu u petak 16. kolovoza koncert će u crkvi sv. Nikole održati Dora Kamber i Pero Škobelj. Koncert počinje u 21 sat. Na rivi Donjeg čela na otoku Koločepu, u 22 sata, koncert će održati klapa Šufit.

U subotu 17. kolovoza u Trstenom, ispod platana, u 21 sat, nastupit će klapa Subrenum. Zatonsko ljeto nastavlja se nastupom klape Ragusavecchia, u Zatonu Velikom u crkvi sv. Stjepana, u 21 sat. U Orašcu, ispod platana, u 21.30 sati nastup će imati klapa Kolafjaka i udruga Dubrovački primorski svatovi. U Brsečinama na rivi, u 21.30 sati, koncert će održati klapa Karaka.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Danas bez vijećničkih pitanja

Danas bez vijećničkih pitanja
Počela je 14. sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. Sjednici nazoči 32 vijećnika. Dnevni red je pr...
Danas bez vijećničkih pitanja

Mokošica dobiva obnovljenu judo dvoranu

Mokošica dobiva obnovljenu judo dvoranu
Radovi na obnovi i uređenju judo dvorane u Mokošici ušli su u samu završnicu. Osim što se ovom investicijom osig...
Mokošica dobiva obnovljenu judo dvoranu