Županija Dubrovnik

KALAMOTA ISLAND RESORT O ONEČIŠĆENJU

TUI SENSIMAR Počeli smo sa sanacijom cjevovoda!

KALAMOTA ISLAND RESORT O ONEČIŠĆENJU
Nakon prozivki na račun fekalnog onečišćenja akvatorija Kalamote u Donjem Čelu, oglasili su se iz hotela TUI Sensimar Kalamota island resort:

- Odmah nakon uočavanja problema, pristupili smo potrebnim koracima što konkretno znači da smo već u petak započeli sa sanacijom. Navedeno podrazumijeva sljedeće već provedene korake: injektiranje PU pjene, u svrhu izrade vodonepropusne zavjese te potom premazivanje stjenki zidova na bazi polimer cementa, postavljanjem stentova DN 250 - objašnjava glavni direktor hotela Ivan Marcus Sabljić.

- Ono što nas očekuje u narednim danima jest snimka stanja podmorskog cjevovoda, kao i ostale aktivnosti na saniranju eventualnih propusnosti, a nakon provedene snimke cjevovoda koja će osigurati najbolji uvid u postojeće stanje i eventualne daljnje korake. Svakako ćemo nastojati osigurati sve potrebno kako bi se istjecanje zaustavilo, kao i aktivno sudjelovati u pronalasku dugoročnog i trajnog rješenja, na zadovoljstvo lokalne zajednice, naših zaposlenih i gostiju - ističe Ivo Marcus Sabljić.


 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Pun Stradun pjeva s Gibonnijem!

Pun Stradun pjeva s Gibonnijem!
Dubrovački zimski festival u punom je jeku. Brojni su Dubrovčani pohrlili večeras na Stradun kako bi uživali u h...
Pun Stradun pjeva s Gibonnijem!