StoryEditorOCM
DubrovnikKOGA BRIGA!

ZATRPANI SMEĆEM Ni kamere, ni znakovi, ni natpisi, ništa ne pomaže. Nadležni, učinite nešto!

Piše DV
27. lipnja 2019. - 17:00
Na vrh depozita na Gornjem Konalu situacija s odlaganjem smeća se ne mijenja, pišu nam stanovnici, već više od dva desetljeća. Kante za miješani komunalni otpad zamijenile su kontejnere, ali krupni otpad i dalje stoji s desne strane mjesta predviđenog za smeće. Usput, i dalje se ne poštuje vrijeme odlaganja smeća, a ovih dana otkad je sezona krenula žestokim tempom, sve više je depozit zatrpan kutijama, starim namještajem, polomljenim aparatima...

Ne tako davno stanovnici na križanju Sinjske i ulice Gornji Kono skupili su se na depozitu, očistili draču i ostatke palme, sve spalili i očistili i natjerali nadležne da postave kamere iznad mjesta predviđenog za odlaganje otpada. Nije pomoglo, pa su nam poslali nekoliko fotografija koje prikazuju trenutnu situaciju.

"Ovdje se ništa ne mijenja dva desetljeća, a govorimo o nekom poželjnom Gradu, mislim da u floskule nitko ne vjeruje, djela su važna.  Pogledajte malo, možda bi trebalo nesto učiniti? Ima li itko sposoban u Gradu, županiji ili državi da malo poradi na ovome, ako nema  - onda mijenjajte kadar!" - pišu stanovnici Gornjeg Konala.
 
24. travanj 2024 20:23