StoryEditorOCM
DubrovnikOGLASIO SE HNS DUBROVNIK

Fašističkim simbolima nije mjesto u Dubrovniku

Piše DV
24. lipnja 2019. - 17:09
Dubrovački HNS najoštrije osuđuje posljednji incident s fašističkim simbolima koji je sramotu Dubrovnika ponovno stavio na naslovnica nacionalnih medija, a uskoro vjerojatno i znatno dalje. Ovog puta incident je nastao na malonogometnom terenu u Hladnici gdje su još uvijek nepoznati počinitelji od klupa za sjedanje koje stoje odmah do terena napravili kukasti križ.

Ali, ističe se u priopćenju podružnice HNS Dubrovnik, HNS ujedno osuđuje i ponašanje gradonačelnika Frankovića, koji već gotovo godinu dana ignorira uporno upozorenja vijećnika HNS-a s govornice Gradskog vijeća. Podsjećamo da već skoro 12 mjeseci u najvećem gradskom kotaru Mokošica brojne lokacije, pa i glavna šetnici stoje unakažene fašističkim simbolima, a do dana današnjeg isti nisu uklonjeni od strane komunalnih službi Grada. Nažalost, takvi simboli nalaze se i po drugim dijelovima našeg grada, i do danas ih nitko nije našao potrebno ukloniti.

Upornim oglušivanjem na upozorenja vijećnika HNS-a i naših sugrađana gradonačelnik Franković i odgovorne osobe komunalnih društava postali su sukrivci za ovaj posljednji incident jer su prešutno dali podršku za sve ovakve, prošle i buduće, incidente koji nisu na ponos naše države, a posebice ne našeg grada.
 
23. travanj 2024 17:05