Županija Dubrovnik

NAJAVA PRVOG DANA LJETA UZ TRADICIONALNI KONCERT NA SRĐU

Predstavljen festival Ana u Gradu

NAJAVA PRVOG DANA LJETA UZ TRADICIONALNI KONCERT NA SRĐU
U prostoru restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik predstavljen je program festivala Ana u Gradu. Sve prisutne pozdravio je domaćin Doživljajnog druženja, g. Mili Vučković, te izrazio zadovoljstvo što se po prvi put i ova lokacija uključila u autorski festival Ane Rucner, te što će se 21.6 u 20 h održati jedinstveni koncert na mulu restorana Kantenari, kojim će se Ana ispratiti prvo ljetno sunce uz prekrasne vedute njegovog zalaska te na taj način obilježiti i prvi dan ljeta.

Ana Rucner naglasila je kako je zahvalna kako Dubrovčanima tako i gradu Dubrovniku te TZ-ima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije kao i samoj županiji koji već 9 godina podržavaju ovaj Festival. Predstavljanju su prisustvovao i direktor TZ Dubrovačko-neretvanske županije g. Bakić.

Sa sadržajem predstava Jučer sam se sjetio plave i Čovječja ribica koje će se održati 22. i 23. 6 u Kneževom dvoru s početkom u 20 h prisutne je upoznala glumica Suzana Bliznac, a ravnatelj kazališta slijepih i slabovidnih Novi život, Vojin Perić pozvao je prisutne da stave poveze na oči i barem na trenutak vide svijet njihovim očima.  Prisutni predstavnici medija i gosti ovom su prigodom imali prigodu i prošetati sa štapom za slijepe i slabovidne osobe, a g. Vojin, koji će na Srđu recitirati vlastitu poeziju uz Aninu glazbu, rekao je da će ove godine na Srđu izaći tri sunca: ono koje izlazi svakog dana, Sandra i Ana. Sandra Bagarić oduševila je svojim a capella pjevanjem poznate skladbe O sole mio, a svi prisutni imali su poveze na očima i uživali su u glazbi samo slušajući ju.

Već tradicionalan koncert na Srđu, u amfiteatru Excelsa nekretnina održat će se u petak, 21.6 u 5 sati ujutro, a javni prijevoznik Libertas i Guliver travel pobrinut će se da svi posjetitelji stignu na Srđ bez problema, o čemu će voditi računa i dubrovačka policija koja će uvesti privremenu regulaciju prometa. Libertas je osigurao je dva velika autobusa koji će u 4 h ujutro s dvije lokacije prevoziti građane do Bosanke. Prvi autobus kreće u 4 h ujutro s Pila i vozi direktno do Bosanke. Drugi autobus kreće u 4 h s kolodvora sa stajanjem u 4.05 h Grawe centar, 4.10 h Vila Čingrija - Boninovo, 4.15 h Pile, 4:20 Ilijina glavica. Zbog sigurnosti građana autobusi će putnike dovesti do Bosanke odakle će ih shuttle vozila "Gulliver Travela" prevoziti do amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđ.    
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Lena Kramarić otvorila izložbu "U okviru" 

Lena Kramarić otvorila izložbu "U okviru" 
Slikarica Lena Kramarić otvorila je u prostoru Luže izložbe „U okviru“.  Izložba ostaje otvorena do 8. Kolovoza...
Lena Kramarić otvorila izložbu "U okviru" 

Prometna nesreća na Kantafigu

Prometna nesreća na Kantafigu
Oko 19:30 sati došlo je do prometne nesreće na Kantafigu kod skretanja za autobusni kolodvor. U nesreću je sudje...
Prometna nesreća na Kantafigu