StoryEditorOCM
DubrovnikNAJAVA PRVOG DANA LJETA UZ TRADICIONALNI KONCERT NA SRĐU

Predstavljen festival Ana u Gradu

Piše DV
Foto: Božo Radić/HANZA
19. lipnja 2019. - 23:53
U prostoru restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik predstavljen je program festivala Ana u Gradu. Sve prisutne pozdravio je domaćin Doživljajnog druženja, g. Mili Vučković, te izrazio zadovoljstvo što se po prvi put i ova lokacija uključila u autorski festival Ane Rucner, te što će se 21.6 u 20 h održati jedinstveni koncert na mulu restorana Kantenari, kojim će se Ana ispratiti prvo ljetno sunce uz prekrasne vedute njegovog zalaska te na taj način obilježiti i prvi dan ljeta.

Ana Rucner naglasila je kako je zahvalna kako Dubrovčanima tako i gradu Dubrovniku te TZ-ima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije kao i samoj županiji koji već 9 godina podržavaju ovaj Festival. Predstavljanju su prisustvovao i direktor TZ Dubrovačko-neretvanske županije g. Bakić.

Sa sadržajem predstava Jučer sam se sjetio plave i Čovječja ribica koje će se održati 22. i 23. 6 u Kneževom dvoru s početkom u 20 h prisutne je upoznala glumica Suzana Bliznac, a ravnatelj kazališta slijepih i slabovidnih Novi život, Vojin Perić pozvao je prisutne da stave poveze na oči i barem na trenutak vide svijet njihovim očima.  Prisutni predstavnici medija i gosti ovom su prigodom imali prigodu i prošetati sa štapom za slijepe i slabovidne osobe, a g. Vojin, koji će na Srđu recitirati vlastitu poeziju uz Aninu glazbu, rekao je da će ove godine na Srđu izaći tri sunca: ono koje izlazi svakog dana, Sandra i Ana. Sandra Bagarić oduševila je svojim a capella pjevanjem poznate skladbe O sole mio, a svi prisutni imali su poveze na očima i uživali su u glazbi samo slušajući ju.

Već tradicionalan koncert na Srđu, u amfiteatru Excelsa nekretnina održat će se u petak, 21.6 u 5 sati ujutro, a javni prijevoznik Libertas i Guliver travel pobrinut će se da svi posjetitelji stignu na Srđ bez problema, o čemu će voditi računa i dubrovačka policija koja će uvesti privremenu regulaciju prometa. Libertas je osigurao je dva velika autobusa koji će u 4 h ujutro s dvije lokacije prevoziti građane do Bosanke. Prvi autobus kreće u 4 h ujutro s Pila i vozi direktno do Bosanke. Drugi autobus kreće u 4 h s kolodvora sa stajanjem u 4.05 h Grawe centar, 4.10 h Vila Čingrija - Boninovo, 4.15 h Pile, 4:20 Ilijina glavica. Zbog sigurnosti građana autobusi će putnike dovesti do Bosanke odakle će ih shuttle vozila "Gulliver Travela" prevoziti do amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđ.    
18. travanj 2024 20:14