StoryEditorOCM
DubrovnikSRĐ JE NAŠ O PROBLEMU BANKOMATA

Srđevci predlažu: Kako bojkotirati Tetu Violetu i biti dijelom projekta "Respect the City"

Piše Maja Rilović Koprivec Foto:
11. lipnja 2019. - 13:17
Koordinator Inicijative Srđ e naš, Đuro Capor danas je ispred Gradske vijećnice prezentirao kako je naveo, "građanski doprinos bojkotu i prezentacija rješenja problema bankomata na Stradunu". Capor je danas ispred Gradske vijećnice prvo poslagao role wc papira na kojem je pisalo Respect the City, a potom ih objesio na kvaku vrata Gradske uprave.
"Podržavajući bojkot proizvoda Tete Violete na koji je jučer točno na polovici mandata ove gradske uprave javno pozvao predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica pozvali smo vas danas da vam prezentiramo rješenje za problem najezde bankomata na Stradun, a i rješenje problema zaposlenika gradske uprave koji su danas započeli s bojkotom proizvoda.
Proizvod je namijenjen kako gradskoj upravi i zaposlenicima tako i svekolikom građanstvu jer prema riječima dogradonačelnice Tepšić svi trebamo biti dio projekta Respect the City. S ovim proizvodom na jedan suptilan način možemo približiti poruku Respect the City milijunima naših gosta i posjetitelja.
Ovaj proizvod je pokazatelj kako odgovorni građani slijede vrijedne inicijative naše gradske uprave, te kako pozitivno reagiraju na projekt Respect the City.
Ne odustajući od slogana kupujmo hrvatsko nismo spremni okrenuti se stranim proizvođačima i stoga nudimo naš autentični i autohtoni Respect the City proizvod do ispunjenja svih zahtjeva konzervatorskog odjela", naveo je koordinator Inicijative SJN
Đuro Capor.
19. travanj 2024 21:15