StoryEditorOCM
DubrovnikPOVODOM DANA OPĆINE DUBROVAČKO PRIMORJE

Gradonačelnik Franković prisustvovao svečanoj sjednici Općine

Piše DV
27. svibnja 2019. - 18:18
Povodom Dana Općine Dubrovačko primorje i 27. obljetnice oslobođenja održana je svečana sjednica na kojoj je prisustvovao gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković. Čestitavši načelniku Nikoli Knežiću i svim žiteljima Dan Općine, gradonačelnik Franković je pohvalio Općinsko vijeće na izvrsnim rezultatima koje su postigli u jednoj godini, poglavito u projektima realiziranim uz pomoć europskih fondova.
 
- Mislim da ćete teško pronaći ovakav primjer u cijeloj Republici Hrvatskoj, ovako aktivno korištenje europskih fondova koji imaju za cilj povećanje kvalitete života svih stanovnika Općine Dubrovačko primorje – rekao je gradonačelnik Franković, naglasivši da će Grad Dubrovnik uvijek biti njihov partner.
 
Istaknuo je da Grad Dubrovnik i Općina Dubrovačko primorje dijele brojne projekte poput odlaganja otpada, javnog prijevoza, vodoopskrbe i odvodnje, a itekako je važna i zajednička suradnja u turizmu.
 
- Uspjeh koji Grad Dubrovnik bilježi turističkim rezultatima se treba i mora preliti i na općinu Dubrovačko primorje i sve okolne općine. Grad Dubrovnik s okolicom je jedan turistički proizvod, to je ono što nam treba u uspostavljanju održivog turizmom, odnosno dugoročnosti razvoja područja, kako grada Dubrovnika tako i susjednih općina – zaključio je gradonačelnik Franković.
19. travanj 2024 20:24