Županija Dubrovnik

  PUB DUBROVNIK OTVORIO SVOJA VRATA

JEDINSTVEN UGOĐAJ Zavirite u prvi i jedini konceptualni pub u Dubrovniku

  PUB DUBROVNIK OTVORIO SVOJA VRATA
Pub Dubrovnik prvi je konceptualni pub otvoren u Dubrovniku koji spaja tri glavna koncepta - prijatelje, dobru glazbu i jedinstven ambijent.
Smješten je u samom srcu Grada, a upravo njegova lokacija na povijesnoj Bunićevoj poljani bila je osnovna inspiracija cijelog vizualnog identiteta Puba Dubrovnik.
U suradnji s jednom od njaboljih hrvatskih dizajnerica i ujedno autoricom koncepta Puba Dubrovnik, Lanom Ludivg, cilj je bio stvoriti prvi dubrovački pub koji će svoje ime opravdati suvremenom interpretacijom predivnih dubrovačkih detalja kojima se u cijelom svijetu dive.
Od uređenja interijera do logotipa, inspiracija je bio jedinstveni ambijent Grada koji se nastavlja i u prostoru samog Puba.
Želja dizajnerice i vlasnika bila je stvoriti univerzalno ugodan prostor, Pub u kojem će se svakoga dana dobro osjećati sami Dubrovčani, ali i svi gosti.
Pub Dubrovnik jedini je dubrovački konceptualni pub u kojemu u domaćoj atmosferi možete uživati u domaćem pivu, bogatom izboru viskija, ali i kikari omiljenog i neizostavnog crnog napitka – kave.
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije