StoryEditorOCM
Dubrovnik3 ZLATA I JEDNO SREBRO ZA DUBROVAČKE PLESAČE

Vrhunski rezultati Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik na International Dance Openu u Zagrebu

Piše DV
13. svibnja 2019. - 11:33
Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim zlatnim plesačima, Zumba Kids-ima i Zumba Teens-ima predstavio se na još jednom plesnom natjecanju, ovoga puta na ''International Dance Open-u'', koje se održalo od 09. do 12. svibnja 2019., u Domu sportova u Zagrebu.

Na ovogodišnjem, četverodnevnom plesnom natjecanju u Zagrebu, sudjelovalo je preko 12.000 plesača iz ukupno 50 država svijeta. Naši dubrovački Zumba Kids-i i Teens-i, predstavili su se s četiri koreografije i osvojili sjajne rezultate od kojih su tri prva i jedno drugo mjesto:
- Zumba Kids Dubrovnik - ''Azukita'' /Latin Show/Group/Kids - 1. mjesto,
- Zumba Kids Dubrovnik - ''Level Up'' /Kpop/Group/Kids - 1. mjesto,
- Zumba Teens Dubrovnik - ''Divine Sanctuary'' /Kpop/Group/Junior - 1. mjesto,
- Zumba Teens Dubrovnik - ''El Anillo'' /Latin Show/Group/Junior - 2. mjesto.

Kvalitetu nastupa ocjenjivao je veliki broj stučnih internacionalnih plesnih sudaca, svjetski poznatih imena. Među njima je bila i naša dubrovkinja Paola Šutić, predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, koja je i sama stručni internacionalni plesni sudac.

Predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima: ''Presretna sam što smo ponovno sudjelovali na ovako jednom velikom i svjetski prepoznatom plesnom natjecanju International Dance Openu u Zagrebu. Ponosna sam na ostvarene rezultate i postignuća naših vrijednih plesača.'', rekla je Paola Šutić.
 
 
24. travanj 2024 05:48