StoryEditorOCM
DubrovnikGRADONAČELNIK UZ BLAGDAN SV. FLORIJANA

ČESTITKA VATROGASCIMA Vi ste naši junaci, hvala na požrtvovnosti

Piše DV
4. svibnja 2019. - 15:47

- Svim vatrogascima, a posebno pripadnicima JVP Dubrovački Vatrogasci te dobrovoljnim vatrogasnim društvima s područja grada Dubrovnika u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno čestitam Dan vatrogasaca i blagdan Svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca - čestitao je na svom Facebook profilu Gradonačelnik Mato Franković blagdan sveca zaštitnika svih vatrogasaca.

- Koristim priliku zahvaliti svima vama koji štitite ljudske živote i imovinu. Vama koji svakodnevno nesebično riskirate i vlastite živote, a često ste u najtežim trenutcima utjeha stradalnicima i ožalošćenima. Hvala Vam na hrabrosti i požrtvovnosti.

Grad Dubrovnik će kao što je to bilo i do sada kontinuirano ulagati u svoju vatrogasnu postrojbu, a nakon dugo godina Dubrovački vatrogasci će imati i svoj vlastiti vatrogasni brod. Želim vam puno uspjeha u djelovanju i neka vas blagoslov sv. Florijana prati prilikom obavljanja vaših odgovornih zadaća - poručio je gradonačelnik u čestitki uz Dan vatrogasaca i blagdan Svetog Florijana.

I Dubrovački vjesnik pridružuje se čestitkama, uz želju da naši 'vatreni momci' u nadolazećoj požarnoj sezoni imaju što manje intervencija.

25. travanj 2024 11:55