StoryEditorOCM
DubrovnikNESIGURNA ZONA

ODRON NA PLOČAMA Ozlijeđena žena, kamen je pogodio u glavu

Piše DV
19. travnja 2019. - 15:48
Našu sugrađanku D.Š. koja stanuje na predjelu Ploča jutros je u glavu pogodio kamen koji je doletio s jednog od okolnih gradilišta poviše njezine kuće.

Šokirana žena bila je prinuđena pozvati policiju na intervenciju zbog ozljede, a potom ju je zbrinula i Hitna pomoć. Težina ozljeda još nije poznata, no neslužbeno se doznaje da joj se zbog udara kamena na glavi pojavila kvrga.

Nesretnu gospođu kamen je udario dok je na taraci ispred kuće radila s grastama cvijeća.

Prema neslužbenim dojavama, doznali kako je PU dubrovačko-neretvanska zaprimila najmanje dva poziva uznemirenih građana iz Brgatske i Ulice Matije Gupca koji su se žalili na odron.

Kazali su kako su u tijeku miniranja, te da se pretpostavlja da je zbog nedovoljne zaštite iskopa došlo do obrušavanja dijela stijene.

Također neslužbeno doznajemo da se kamenje rasulo i po susjednoj ulici Bruna Bušića, ali još nije poznato jesu li stanari iz te ulice pozvali policiju.


Predio Ploča odranije je poznat po odronima stijena sa Srđa koje su više puta stanarima nanijele ozbiljne materijalne štete.
Početkom godine zbog pada jedne gromade na Jadranskoj je magistrali stadao putnik u taksi vozilu, korejski državljanin koji je zbog teških ozljeda morao na operaciju u KBC Split.
16. travanj 2024 11:19