Županija Dubrovnik

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA

Učenici predstavili sedamnaest vježbeničkih tvrtki

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA
U kongresnoj dvorani hotela Valamar Lacroma jutros je održan peti po redu sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i trgovačke škole. Na sajmu su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda smjerova ekonomist, ekonomska gimnazija i komercijalist. Ukupno se sedamnaest vježbeničkih tvrtki predstavilo putem izlaganja na štandovima i PPT prezentacija.
Osim škole domaćina, na sajmu sudjeluju sve srednje škole iz najjužnije županije koje provode programe obrazovanja učenika za zanimanja ekonomist i komercijalist te dvije srednje škole izvan naše županije koje su iskazale svoj interes za sudjelovanje na sajmu, Treća ekonomska škola iz Zagreba i Ekonomska škola iz Karlovca.
Aktivnosti učenika na sajmu se ocjenjuju, vrednuje se izlaganje na štandovima, poznavanje svojstava robe iz asortimana, komunikacija s kupcima, sigurnost javnog nastupa, kreativnost, neverbalna komunikacija i sl. Za prve tri plasirane vježbeničke tvrtke osigurali smo novčane nagrade koje je sponzorirala OTP banka.
U programu svečanog otvaranja sudjelovali su i bivši polaznici Ekonomske i trgovačke škole koji su nekada bili učenici u vježbeničkim tvrtkama, a danas pokreću i vode vlastite tvrtke.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Petra Marinović u francuskom Brestu
 

Petra Marinović u francuskom Brestu<br />  
Još jedno veliko priznanje za dobar rad u rukometnom klubu Dalmatinka iz Ploča posebno sa vratarkama jedinom prv...
Petra Marinović u francuskom Brestu