StoryEditorOCM
DubrovnikPREZENTACIJE O STUDIJIMA U INOZEMSTVU

Mogućnosti obrazovanja u inozemstvu privukle zainteresirane učenike i studente

Piše DV
4. travnja 2019. - 10:22
Besplatne prezentacije IntegralEdu savjetodavne agencije o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu, o preddiplomskim i diplomskim studijima u inozemstvu, jezičnim tečajevima u inozemstvu i privatnim srednjim školama, održale su se 3. travnja u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.
 
IntegralEdu, ima više od 25 godina iskustva u ovom poslu, a već pet godina rade i u Hrvatskoj, tako što pružaju besplatnu pomoć pri upisu do pet studija na njihovim partnerskim sveučilištima. Ono što nude su: testovi profesionalne orijentacije, studij u inozemstvu, ljetni jezični kampovi, work&travel program, IELTS pripremni tečajevi.
 
IntegralEdu surađuje sa sveučilištima u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Danskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Italiji i Španjolskoj. Potrebni dokumenti za prijavu na neka od sveučilišta su osobna iskaznica ili putovnica, motivacijsko pismo, svjedodžbe iz srednje škole ili prijepis ocjena s preddiplomskog studija, preporuka profesora, životopis, certifikat znanja jezika.
Stručni tim iz agencije IntegralEdu zatim dava smjernice za potrebnu dokumentaciju, prati prijave rokova, komunicira sa sveučilištima, pregledava motivacijsko pismo i dokumentaciju te vrši orijentaciju prije odlaska.
 
Ovom prilikom predstavnik QA Higher Educationa Lars Kascha predstavio je studijske programe vodećih britanskih sveučilišta: Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University i Northumbria University na kojima se može studirati više od različitih studijskih smjerova.
 
Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju 2013. godine, svijet studiranja na engleskom jeziku u zemljama Europske unije, hrvatskim je učenicima i studentima puno bliži, a prilika je sve više.
 
 
 
 
 
 
 
______________________
Dubrovačke knjižnice Dubrovnik
Cvijete Zuzorić 4
20000 Dubrovnik HR
tel/fax: + 385 20 324 074
dubrovacke-knjiznice@dkd.hr
www.dkd.hr
 
 
 
 
24. travanj 2024 00:45