StoryEditorOCM
DubrovnikNAKON FACEBOOK OBJAVE DUBROVČANINA VEDRANA LEVIJA

KONAČNO Saniraju se oštećene ploče na Stradunu

Piše dv Foto: Vedran Levi
21. veljače 2019. - 19:14
Dubrovčanin Vedran Levi prije nekoliko dana upozorio je na katastrofalno stanje u kojemu se nalazi najljepša ulica na svijetu, kako joj volimo tepati, Stradun, čini se kako su se stvari konačno pomaknule s mrtve točke i razbudilo gradske oce.
 
"Lijepo je vidjeti kako gradska uprava sluša svoje građane. Hvala Vam na tome. Nadam se kako će se pažnja posvetiti i oštećenjima u sporednim ulicama kako bi spremni dočekali novu turističku sezonu. Na zadovoljstvo naših ugostitelja i posjetitelja koji zaslužuju ga vidjeti u najboljem svjetlu.
Hvala i svim medijima koji su prepoznali važnost brige za ovaj naš kameni Grad", napisao je Vedran Levi.
 
Podsjetimo, Levi je na svojem Facebook profilu objavio fotografije koje prikazuju aktualno stanje Straduna, a koje možda ne služi na čast nama koji baštinimo ovim stoljetnim naslijeđem. U malo više od pet minuta nastalo je više od 30 fotografija koje svjedoče o propadanju najljepše ulice na svijetu - Straduna.
 
Stanje Straduna komentirao je za Dubrovački vjesnik i gradonačelnik Franković kazavši kako Grad Dubrovnik 500 tisuća kuna godišnje izdvaja za interventne radove, kroz Zavod za obnovu osigurano je 600 tisuća kuna za cjelokupnu promjenu kamena ispred crkve sv. Vlaha do Orlanda, a kroz Komunalni odjel je osigurano još 600 tisuća kuna za Gundulićevu poljanu.
 
 POVEZANI TEKSTOVI

I DOK SE HVALIMO RAZNORAZNIM REKORDIMA STRADUN PROPADA Ovaj Grad zaslužio je bolje
 
GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ O STANJU STRADUNA Moram izraziti čuđenje činjenicom kako sada odjednom netko vidi brojne nedostatke
 
 
20. travanj 2024 14:47