Županija Dubrovnik

U ORGANIZACIJI DURA-E

BESPLATNE RADIONICE Besplatni IT alati za lakše i sigurnije poslovanje

U ORGANIZACIJI DURA-E
Vaša poduzetnička priča ne mora biti izravno vezana na informatiku, ali informatika je uvijek vezana na vašu poduzetničku priču. Naučite kako si možete olakšati administrativne procese i unaprijediti poslovanje u stvarnom vremenu s besplatnim informatičkim alatima - od izrade besplatne HR domene do besplatnog dijeljenja dokumenata s drugima, uz izravno smanjenje troškova kao jedan od uvijek dobrodošlih faktora. Za Vas je DURA ovaj put organizirala radionicu „Besplatni it alati za lakše i sigurnije poslovanje“ .

Radionice će se održati u subotu, 16. veljače 2019. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9:00 sati.

Ideja radionice je upoznati polaznike s dostupnim besplatnim IT alatima te ih osvijestiti u kontekstu prijetnji informatičkoj sigurnosti koja čini jedan od sastavnih dijelova rada u informatičkom sustavu današnjice, sve temeljem praktičnih primjera i “live” instalacija, uz rješenja trenutne problematike s kojom se polaznici susreću.
 
Teme radionice su:
Što vas muči u IT-u? -savjeti i rješenja, od nabavke računala do izrade Weba
Besplatna .hr domena i kako se registrirati
Besplatna sigurnosna rješenja (npr. antivirus) i preporuke
Besplatni uredski alati - tekst, tablica, slika
Pitajte Google - pronađite što vas zanima
Kako dijeliti dokumente sa suradnicima (knjigovođom i sl.)
Registracija i korištenje sustava e-Građani i e-Fondovi
 
Polaznici radionice će proći sve korisne i za poduzetnike neophodne IT alate kojima će si moći olakšati svakodnevno poslovanje, ubrzati radne procese, minimizirati izloženost IT prijetnjama današnjice poput virusa i malwarea te smanjiti troškove redovnog poslovanja. Na praktičnim primjerima polaznici će moći u “real-timeu” odraditi registracije na domenu, instalirati besplatne alate te dobiti rješenja i odgovore na neka pitanja koja ih u IT-u zanimaju.
 
PREDAVAČ: TINO ŠOKIĆ
Radionicu vodi Tino Šokić koji radi kao inženjer za IKT rješenja i direktor svoje tvrtke CNV-IBIS d.o.o., te nastoji dijeliti svoja znanja putem svih dostupnih medija, najviše putem svog portala za besplatnu edukaciju kroz tehnologije www.ucionica.net .
Svoju IT karijeru započeo je kao sistemski inženjer u Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. nakon koje je odlučio osnovati tvrtku pomoću koje će pružati (osim znanja) izravne usluge krajnjim korisnicima i tvrtkama. Autor je preko stotinu informatičkih vodiča, preko tisuću odgovorenih upita putem portala ucionica.net, te kroz održane radionice i edukacije aktivno radi na podizanju svijesti o informatičkoj sigurnosti i pismenosti. Malo, ali vrijedno slobodno vrijeme koristi za knjige, gitaru, putovanja i ponekad motocikle.

Prijavite se putem:
Online: PRIJAVNICA
A više informacija možete dobiti na mail: [email protected] ili putem telefona 020/640-271 
Požurite, broj polaznika je ograničen!
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije