Županija Dubrovnik

PRIJAVITE SE NA VRIJEME

Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

PRIJAVITE SE NA VRIJEME
Sljedeći tjedan udruga RODA - Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.
 
U ponedjeljak 27. siječnja 2019. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.
 
U utorak 28. siječnja 2018. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je dva sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.
 
Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35.
Možete se prijaviti i putem e-maila: [email protected] ili Facebook stranica RODA Dubrovnik.
Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA - Roditelji u akciji - www.roda.hr.
Radionice su besplatne.
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije