StoryEditorOCM
DubrovnikPOKAZALI STE JOŠ JEDNOM VELIKO SRCE

Smještaj za Indiru je pronađen, hvala vam svima!

Piše d.v.
23. siječnja 2019. - 14:32
"Smještaj za Indiru je nađen! Dnevni prijevoz je ponudila jedna udruga! Prijevoz od Zagreba do Dubrovnika je isto ponudio jedan gospodin! Mame iz Dubrovnika su se organizirale da brinu o namirnicama i potrepštinama Indire i njene mame Mirjane... Nemam riječi! Jako sam ponosna i sretna i hvala vam svima, od srca. Koje je trenutno veliko ko svemir!," napisala je Petra Ružman-Puntarić u Facebook grupu za pomoć obitelji Goršćak.
Djevojčica u pratnji majke dolazi autobusom iz Karlovca već sutra ujutro, a DUMAM-e, Mame iz Dubrovnika i okolice organizirale su se i osigurat će namirnice i ostale potrepštine za majku i kćer za vrijeme boravka u gradu. Pervanovo d.o.o. je firma koja je ponudila smještaj.
Nisu bila potrebna ni 24 sata nakon što je objavljeno da je dr. Joško Glavić ponudio besplatnu rehabilitaciju za sedamnaestogodišnju Indiru i da je potreban besplatan smještaj. Mnogi naši sugrađani su željeli pomoći i još jednom pokazali da imaju veliko srce. Hvala svima koji su se javili i našoj redakciji u želji da pomognu Indiri.
23. travanj 2024 11:37