StoryEditorOCM
DubrovnikPOKAŽIMO JOŠ JEDNOM DOBRO SRCE

Nakon dirljive priče u Provjerenom dr. Joško Glavić ponudio besplatnu rehabilitaciju sedamnaestogodišnjoj djevojci Indiri, mi joj  pronađimo smještaj u Dubrovniku

Piše d.v.
22. siječnja 2019. - 14:52
Nakon što je u prošloj emisiji Provjereno objavljena dirljiva priča o sedamnaestogodišnjoj djevojci Indiri koja boluje od cerebralne paralizte i teškom financijskom stanju obitelji Goršćak, pomoć je ponudio dr. Joško Glavić. Kako nam je kazala Petra Ružman Puntarić, djevojka koja nesebično pomaže obitelji Goršćak, dr. Glavić ponudio je Indiri besplatnu rehabilitaciju u svojoj poliklinici.  Da bi se to i realiziralo, a  zbog financijske situacije obitelji Goršćak potrebna je pomoć Dubrovčana kako bi se Indiri osigurao smještaj za vrijeme trajanja rehabilitacije.
- Pozivamo dobre ljude koji su spremni pomoći. Potreban nam je smještaj u prizemlju ili u zgradi s liftom jer Indira ovisi o kolicima, a majka je ne može nositi. Također, u stisci smo s vremenom jer je mnogo oboljelih na listi čekanja za Polikliniku Glavić te ne bismo voljeli da netko izgubi mjesto. Indiri bi trebao smještaj najmanje na tri mjeseca - kazala nam je Petra.
Prilog o  obitelji Goršćak možete pogledati na internetskim stranicama Nove TV.
 
25. travanj 2024 13:16