Županija Dubrovnik

PRIOPĆENJE

DUBROVAČKI HNS-u PORUČIO FRANKOVIĆU Gradonačelniče, objavite dokumentaciju!

PRIOPĆENJE
Iz izvješća glasnogovornice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa proizlazi da je od njih zatraženo samo mišljenje u svezi slučaja „Okrajak“, ali ne i ostali projekti koje je zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić kao projektant ovjerila po stupanju na dužnost zamjenice gradonačelnika. A zapravo se u tim dokumentima krije ključni dokaz na temelju kojeg je povjerenstvo trebalo donijeti zaključak je li zamjenica gradonačelnika u sukobu interesa.

Stoga očekujemo od gradonačelnika Frankovića da održi riječ koju je dao na konferenciji za medije i javno objavi svu dokumentaciju i korespondenciju s povjerenstvom vezanu uz prijavu protiv njegove zamjenice.

Naime, i nakon njegove konferencije za medije ostalo je nejasno je li gradonačelnik tražio mišljenje Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa samo o slučaju „Okrajak“ ili je u sadržaj zahtjeva bio unesen i cijeli niz ostalih projekata koje je zamjenica navodno kao projektant ovjerila nakon stupanja na dužnost, a po kojima bi se povjerenstvo također trebalo očitovati. A na to naši sugrađani očekuju i zaslužuju dobiti odgovore.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Burna rasprava vladajućih i oporbe

Burna rasprava vladajućih i oporbe
Osamnaesta sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika započela je danas u 11 sati, a na sjednici na kojoj je pris...
Burna rasprava vladajućih i oporbe