StoryEditorOCM
DubrovnikSVEČANA SJEDNICA HGK ŽUPANIJSKE KOMORE DUBROVNIK

Zlatna kuna i Dubrovačka vidra najuspješnijim poduzetnicima

Piše dv; Foto: Branka Mumalo
4. prosinca 2018. - 16:05
Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik održanoj u župskom hotelu Sheraton, dodijeljena su priznanja Zlatna kuna 2018., Dubrovačka vidra 2018. te Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu.
Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo nagrađeni su u kategoriji malog trgovačkog društva Phobs d.o.o. Dubrovnik a nominirani su Adriatic Destination Management Company d.o.o. i Sagrada Management d.o.o.
U kategoriji srednjeg trgovačkog društva Zlatnu kunu dobio je Direct Booker d.o.o. u nominaciji s Grand Hotel Imperial d.d. i Nautika d.o.o. U kategoriji veliko trgovačko društvo plaketa je pripala Hotelima Dubrovačka rivijera d.d. a nominirani su još Jadranski luksuzni hoteli d.d. i Dubrovački vrtovi sunca d.o.o..
Priznanje Dubrovačka vidra od 2013. godine daje se poduzetnicima s 20 i više godina poslovanja, koji su u razdoblju od uvođenja slobodnog tržišta uspješno 'plovili' na području juga Hrvatske te sve svoje obveze plaćali uredno i na vrijeme. Dobitnici Dubrovačke vidre su Akvamont d.o.o. Ston, Borovac d.o.o. Metković, Kulina nova sela d.o.o. Nova sela, Matuško vina d.o.o. Potomje, Skalin d.o.o. Dubrovnik, Škanjata d.o.o. Vela Luka.
Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu pripalo je hotelu Splendid (u sklopu Hotela Maestral d.d.) za 80-tu obljetnicu.
23. travanj 2024 02:46