StoryEditorOCM
DubrovnikREAKCIJA NA SVE ČEŠĆE OTKAZIVANJE LETOVA

KLUB VIJEĆNIKA SDP DNŽ Izgleda kako je Croatia Airlines još jednom izigrala putnike, odgovorni gdje ste?

Piše dv Foto: dv
12. studenog 2018. - 23:09
Klub vijećnika SDP Dubrovačko - neretvanske županije uputio je priopćenje vezano uz sve češće otkazivanje letova nacionalne avio kompanije Croatia airlinesa prema Dubrovniku. Tekst priopćenja prenosima u cjelosti:
 
Izgleda kako je Croatia Airlines još jednom izigrala putnike, odgovorni gdje ste?
 
Mnogi naši sugrađani bili su neugodno iznenađeni kada su ih prije nekoliko dana unatoč već izdanim zrakoplovnim kartama obavijestili da im te karte za povratak nakon 08.11.2018. više ne vrijede za noćne letove jer se radi uzletno-sletna pista. 
Putnici su se naravno nakon toga organizirali, prilagodili svoje obveze i naivno vjerovali da je tu njihovim problemima kraj, ali kako vidimo ipak nije, jer nakon što se ukrcaju u popodnevni let u toku leta saznaju da zrakoplov slijeće u Split.
Nakon slijetanja nitko ne dočekuje putnike, na prodajnim mjestima ne postoji mogućnost kupovine obične bočice vode, slijedi ulazak u autobuse, a potom putovanje do Dubrovnika u trajanju od 4 sata i 30 minuta uz samo 1 stajanje i to u Neumu na 15 minuta.
Za sve putnike, one mlađe dobi, malo starije, bolesne i umorne putovanje iz Zagreba do Dubrovnika izgleda kao noćna mora, a kako vidimo pored scenarija koji je bio u prošli četvrtak isto se dogodilo i danas popodne.
Nalazimo se u 21. stoljeću, umjesto da kvaliteta usluga raste one nažalost idu unatrag i to preko leđa građana koji zrakoplovne karte skupo plaćaju. Građani su očekivali i očekuju kako ćemo ići prema boljoj kvaliteti te da će Dubrovnik kao destinacija i grad za stanovanje biti sve bliže, a on je ovakvim načinom rada i ne organizacijom sve dalje i dalje, a kvaliteta sve lošija.
Tko štiti građane?

Koju poruku ovakvim poslovanjem šaljemo svim budućim posjetiteljima Dubrovnika i okolice?
Župane, gradonačelniče, ministri i ostali odgovorni gdje ste i što čekate?
 
Klub vijećnika SDP DNŽ
 
18. travanj 2024 19:29